Paascross

Stichting Kairos Peony organiseert de Paascross Hoge Nesse 2022 in samenwerking met de gemeente Zwijndrecht en de Fitcoaches van High 5 Ambacht.

Tevens is er de samenwerking met diverse Roparun teams, die samen voor de vrijwilligers zorgen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat u veilig over het parcours kunt.

Een deel van het parcours is verkeer arm, het andere is verkeer vrij. let dus goed op waar u loopt.

Wat kunt u verwachten bij de paascross Hoge Nesse:

BegintijdActiviteitKosten
10:00Eieren zoeken voor de allerkleinsten€ 2,50
10:30Kids cross korte afstand (600 meter)€ 2,50
10:45Kids cross lange afstand (900 meter)€ 2,50
11:15Paascross kort (4000 meter)€ 7,50
12:00Kids/puppy cross (kinderen tot 12 jaar of pups tot 1 jaar)€ 4,00
12:15Canicross kort (3000 meter)€ 7,50
13:00Paascross lang (8000 meter)€ 7,50
14:15Canicross lang (6000 meter)€ 7,50

Inschrijven kan via deze link.

Vanwege kosten besparing geschiedt de tijdmeting handmatig. Tijdmeting kost al snel € 500,00 en dat geld maken wij liever over aan het goede doel. Uiteraard komen er wel lijsten met de uitslagen op onze website. We zorgen voor voldoende vrijwilligers bij de finish om uw tijd op te schrijven.

De opbrengsten van dit evenement komen ten goede aan de deelnemende Roparun teams.

De Roparun zet zich in om het leven van palliatieve patiënten te verbeteren, hun motto was leven toevoegen aan dagen waar geen dagen aan het leven kunnen worden toegevoegd. Tegenwoordig is het De Run op het leven. Denk dan bijvoorbeeld aan Roparun bungalows die zo zijn ingericht dat uitbehandelde kanker patiënten nog 1 keer met de familie een weekendje of midweek er op uit kunnen. Denk aan het hospice in uw buurt, welke nieuwe doorligmatrassen nodig heeft of een hoofdhuidkoeler. Een project met knuffeltjes waarbij jonge kanker patiëntjes hun zorgen kunnen opschrijven en verstoppen in de buik van de knuffels, het koningin maxima ziekenhuis. En zo zijn er nog vele doelen die door de Roparun worden ondersteund. De Roparun teams organiseren door het jaar heen diverse activiteiten om zo geld op te halen voor dit doel. Als tegenprestatie lopen zij in het pinksterweekend non-stop een estafette van ruim 520 kilometer.

Stichting Kairos Peony is opgericht door een oud-teamcaptain, en organiseert evenementen voor goede doelen waarbij de doelen zorgen voor de vrijwilligers die nodig zijn om het evenement te kunnen draaien. Zo hebben de teams meer tijd voor hun eigen acties.

Wilt u geen deelnemer zijn maar wel uw steentje bijdragen als vrijwilliger, voor de paascross of 1 van onze andere evenementen? Stuur dan een mail naar marco@kairos-peony.com. Uw hulp is meer dan welkom. U bepaalt dan zelf aan welk goed doel uw “vergoeding” mag worden over gemaakt. Kairos Peony keert niet uit aan privépersonen. Alleen aan geregistreerde goede doelen / stichtingen.